Despre noi

Producem și distribuim biobrichete și așchii de lemn ecologice, curate, moderne, cu o capacitate de absorbție extrem de bună și ușor de manevrat, care pot fi folosite pentru așternutul animalelor.

Descrierea firmei

Noi la Óvárosi–Ingatlan Kft., producem și distribuim brichete ecologice, curate și moderne.

De la înființarea sa în 2004, compania noastră funcționează ca societate cu răspundere limitată. Din 2007, printre sursele de energie regenerabilă care au câștigat o mare popularitate astăzi, am ales producția brichetei de lemn, a cărei caracter ecologic este susținut de multe fapte. Acest material de încălzire, care este deja acceptat în Europa, devine din ce în ce mai popular datorită proprietăților sale favorabile.

Scopul nostru este să oferim produse și soluții ecologice care să răspundă așteptărilor înalte ale timpurilor moderne în ceea ce privește confortul, economia și indicatorii tehnici.

În timpul producției, compania noastră curăță și brichetează materia primă uscată într-un mod ecologic, fără utilizarea de aditivi. Clienții instituționali, corporativi, revânzătorii și persoanele fizice sunt prezenți în proporții egale printre clienții noștri.

Pe lângă producția de biobrichete, Óvárosi-Ingatlan Kft. și-a extins ulterior activitățile la producția de așchii de lemn potrivite pentru așternutul animalelor. Astăzi, producția este realizată de 7 persoane. Am reușit să menținem calitatea excelentă a produselor spre satisfacția bazei de clienți –  în continuă extindere și revenire.

Keresés

Este bine de știut

Poate fi comandat dolar la palet!

Puteți comanda produsele noastre ambalate pe paleţi!

În plus, asigurând cel mai mare confort posibil, livrăm produsul rapid și în siguranță acasă sau la casa dumneavoastră de vacanță.